Най-популярните имоти в Испания

Решили сте да известирате в Испания? Вижте кои недвижими имоти са най-популярни сред инвеститорите.

 

имот в Испания

 

Огромен избор от недвижими имоти в екзотична Испания

Пазарът на недвижими имоти в Испания е пълен с разнообразни и атрактивни оферти. Големият избор от оферти на пазара предоставя идеалния избор за вашите инвестиции. В зависимост от какво се нуждаете в Испания може лесно да намерите:

  • къща в която можете да живеете целогодишно
  • ваканционно настаняване
  • имоти под наем

Ценовия обхват на индивидуалните недвижими имоти е наистина голям- благодарение на това, че всеки с по-малък бюджет и инвеститори с големи финансови възможности могат да изпълнят своите желания за атрактивни имущества в сърцето на слънчева Испания. Независимо дали предпочитате  ново строителство или не, тук можете да намерите точната оферта за вас.

 

Апартаменти в модерни жилищни комплекси, типични Средиземноморски вили с красива гледка към морето, достъпни къщи с балкон и още много, ще намерите всичко това и още на пазара за недвижимости в Испания. Открийте най-големите предимства на известните видове имущество тук.

 

Апартамент

 Испанските апартаменти са много популярни сред инвеститорите. Хора, търсещи място, което да може да се дава под наем на туристи често решават да закупят този вид имот. Не е изненадващо, че интереса за наемане на апартаменти поради тяхната достъпна цена е много висок (особено в морските курорти), следователно перспективата за атрактивни печалби и бързо възвръщане на инвестицията става реалност.

 

В допълнение на това, стойността на такава инвестиция е изключително благоприятна- доста често такава оферта не надхвърля 100 000 евро. Разбира се, трябва да бъдете наясно,че удобства като гараж, прекрасна гледка от прозорците, плувен басейн или удобна локация (например в центъра на града, близо до плажа) увеличава цената на имота. Хубаво е да се допълни, че някои аартаменти са разположени в модерни жилищни комплекси, където плувен басейн, детска прощадка, градина и дори развлечения като място за спорт и баланс са достъпни за ползване. Атрактивни цени ще намерите и на вторичния пазар за имоти- заслужава си да разгледате апартаменти предназнчени за няколко семейства в покрайнините на града.

 

Вижте апартаменти в Испания

 

Апартамент с тераса в Калпе
Calp - Апартамент с тераса

Вила

Търсите удобно място с по-голяма площ и сте готови да заплатите малко по-висока цена? Инвестирането във вила ще е чудесно решение. Ние гарантираме, че благодарение на закупуването на такъв имот вие ще осъществите „Испанската си мечта“!

 

Вила е чудесен избор за семейства, които търсят място на което да живеят или такова на което да прекарват почивните си дни и екскурзии. Този вид къщи обикновено разполагат с няколко спални и бани, ето защо те са сигурно място на комфорт дори и за по-големи компании и групи от хора. Инвеститори,които искат да усетят испанския лукс също ще намерят подходящата оферта за вила тук. Сред наличните обяви има модерни, просторни имоти със собствен басейн и създаващ настроение вътрешен двор, където можете да се отпуснете през топлите летни вечери. Изглед към морето, изключително оборудване, гараж и басейн може да повиши цената на вилата, но можете да сте сигурни, че това е инвестиция, която си струва цената.

 

Вижте вилите в Испания

 

Вила в Кумбре дел Сол
Вила в Кумбре дел Сол

Булгало

Сред типичните испански имоти ще намерите също бунгала- това са недвижими имущества с характерни равни покриви и очарователни тераси. Такива помещения са идеални както за къщи за лична употреба, така и за недвижими имоти с туристически наем.

 

Офертите за бунгала в Испания са много разнообразни -- по отношение на цена, площ и характер на имота. Това означава, че хората с различни финансови възможности и инвестиционни нужди могат да намерят предложението за бунгало за себе си. На пазара за недвижими имоти може да се намерят както уютни, едностайни бунгала от вторичния пазар строени и обзаведени в типичен испански стил, така и луксозни разположени в изключителни курорти.

 

В нашата оферта можете да намерите множество предложения за бунгала с допълнителни удобства, като например възможността за използване на басейн, солариум и близък достъп до морето.

 

Вижте бунгала в Испания

 

 Бунгало в Калпе
Бунгало в Калпе - изглед от терасата

 

Къща с тераса

Много добра алтернатива на самостоятелна къща е инвестиция в къща с тераса. Независимо дали търсите къща, в която бихте искали да живеете постоянно, или планирате да инвестирате с цел печалба, една от редица къщи  ще бъдат всеобхватен избор. Основните причини за закупуване на къща с тераса са:

  • атрактивни условия на цените,
  • по-ниски разходи за поддръжка на имота,
  • удобни за престой,
  • възможността за използване на имота за туристически наем,
  • по-голяма площ,
  • широка гама от предложения както от вторичния, така и от първичния пазар.

Вижте къщи с тераси в Испания

 

Къща в Алтеа
Коста Бланка - терасова къща в Алтеа

 

Къщи близнаци

Полуразделени къщи (наричани още дуплекси в Испания) са идеално решение, особено за семейства, които търсят недвижими имоти на много достъпна цена - обикновено закупуването и поддържането на такъв имот е по-евтино, в сравнение с разходите, свързани с отделена единична семейна къща. В същото време близнаците често имат достъп до множество удобства - лична градина, басейн, тераса и гараж.

 

Ако в този момент планирате да инвестирате в недвижим имот само за печалба, трябва да помислите за закупуване на близнак. В началото можете да се използва за туристически наеми, а в бъдеще с любимите си хора да се преместите в него за постоянно и да прекарате, например, пенсионните си години в Испания - не е ли това широка перспектива?

 

Вижте къщи близнаци в Испания

 

Двуетажна къща в Санта Пола
Двуетажна двуфамилна къща в Санта Пола

 

Къща с басейн

Мечтаете ли да можете да се отпуснете в частния басейн с красива гледка по всяко време? Ако решите да инвестирате в Испания, тогава вашата мечта може да се сбъдне! На местния пазар на недвижими имоти лесно ще намерите атрактивни предложения на къщи с басейн - апартаменти, луксозни вили или еднофамилни къщи. Този тип имоти не само ще бъдат идеален дом за почивка, но също така място за наемане - частен басейн ще увеличи привлекателността на вашата оферта и ще увеличи стойността на имота.

 

Вижте къщи с басейни

 

 Апартамент с басейн в Коста Бланка
Апартамент с басейн на брега на морето с изглед към морето

 

Необходима ви е помощ, за да изберете правилния недвижим имот за вас? Свържете се с нас - кажете ни от какво имате нужда и ние ще ви посъветваме в какво имущество да известирате, за да се сдобиете с най-много.

 

Ние използваме бисквитки, за да улесним използването на нашите уебсайтове, за статистически и рекламни цели. Ако не блокирате тези файлове, вие се съгласявате с използването им и запазването им в паметта на вашето устройство. Не забравяйте, че можете сами да промените настройките на браузъра си, за да блокирате запазването на бисквитките. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.
facebook profile contact us